Вибори Путіна: СБУ вислала з України російську пропагандистку

Вибори Путіна: СБУ вислала з України російську пропагандистку

Працівниці російського пропагандистського каналу заборонено в’їзд до України

СБУ примусово повернула до РФ працівника телевізійного каналу «Росія-24» Наталію Гончарову, яка здійснювала підготовку антиукраїнських телевізійних сюжетів, в тому числі у контексті проведення виборів президента РФ. Про це повідомляє прес-центр спецслужби.

Правоохоронці встановили, що на початку березня росіянка підготувала чотири провокаційних відеоматеріали, які у викривленому вигляді подавали ситуацію в нашій державі, дезінформували світову спільноту та наносили шкоду міжнародному іміджу України.

За інформацією спецслужби, вона планувала проведення інформаційної провокації шляхом тенденційного висвітлення виборів президента РФ на території нашої держави.

З метою попередження протиправних дій іноземки, що суперечать інтересам національної безпеки України Гончарову було примусово повернуто на територію РФ, із забороною в’їзду до України терміном на три роки.

Нагадаємо, Співробітники Служби безпеки України спільно з Державною міграційною службою видворили за межі України громадянина Молдови, який негативно впливав на криміногенну ситуацію у Хмельницькому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: