Відбилися від рук. Зеленський лякає «Слугу народу» достроковими виборами?

Відбилися від рук. Зеленський лякає «Слугу народу» достроковими виборами?
Президент Володимир Зеленський начебто запустив інформацію про ймовірність дострокових виборів до Верховної Ради

За інформацією журналіста, відносини Зеленського з депутатськими групами у фракції «Слуга народу» зайшли в глухий кут

Президент Володимир Зеленський запустив інформацію про ймовірність дострокових виборів до Верховної Ради, кадрових замін в уряді, і суміщення дострокових виборів з місцевими в жовтні.

Про це з посиланням на джерела в Офісі президента повідомив у Facebook головний редактор «Цензор.Нет» Юрій Бутусов.

За його словами, відносини Зеленського з депутатськими групами у фракції «Слуга народу» зайшли в глухий кут, а турборежим змінив режим гальма.

«Провал голосування по Саакашвілі показав, що монофракція на прохання і натяки президента вже не реагує, і вміє говорити президенту «ні». І як тут міняти ефективних міністрів, як тут призначати нових, якщо результат непередбачуваний? Просити самих піти - а раптом хто відмовиться? Депутати розуміють, що будь-які нові вибори не послаблять цю залежність, а посилять, адже повторити результат монобільшості вже не вдасться», – написав Бутусов.

На думку журналіста, провалитися на місцевих виборах президенту не можна, адже його влада будується не на структурних реформах, не на інститутах, не на кадровій роботі, а суто на особистому рейтингу.

«Рейтингом жертвувати не можна. А рейтинг можна утримати лише одним шляхом - збудувавши взаємовигідні відносини з власниками найбільших телевізійних холдингів - Коломойським, Пінчуком, Ахметовим, Медведчуком. Поки телеканали лояльні – рейтинг стабільний», – додає Бутусов.

Читайте також статтю «Главкома»:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: