Яценюк: Найкращий спосіб розмовляти з Кремлем — бути сильними

Яценюк: Найкращий спосіб розмовляти з Кремлем — бути сильними
Арсеній Яценюк

У «Народному фронті» підкреслюють, що Росія бореться не лише проти України, а й проти всього Європейського Союзу

Найкращий спосіб розмовляти з Кремлем — бути сильними. Таку думку в інтерв’ю польському телеканалу TVN24 висловив  лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк, додавши, що «це єдина мова, яку розуміє Росія».

«Вважаю, що це очевидно для всіх у світі, що Росія бореться проти Заходу. Росія бореться проти ЄС. Росія бореться проти Польщі та України. І персонально президент Путін – на вершині цього айсберга. Айсберга пострадянської, але досі комуністичного штибу, диктатури Росії», - сказав він.

Він наголосив, що Україна досі щодня втрачає людські життя - життя тих, хто захищає суверенітет та незалежність держави: «Незважаючи на те, що Росія підписала Мінські домовленості, мета яких – припинення конфлікту дипломатичними засобами, нічого не відбувається. Окрім того, що немає широкомасштабної атаки, що є хорошою новиною».

«Погана новина в тому, що, на моє переконання, Росія досі прагне, аби цей конфлікт став замороженим. Вона хоче тримати свою руку на горлі України», - додав він.

«Переконаний, що головна мета Путіна – отримати контроль над Україною, країнами Балтії, зруйнувати ЄС, фактично зруйнувати Західний світ», - сказав Яценюк.

Лідер «Народного фронту» наголосив, що Росія розуміє «тільки мову сили»: «Якщо Захід слабкий, такі люди, як Путін, – сильні. Якщо Захід об’єднаний і відданий меті – той відступить».

Відповідаючи на запитання ведучого, Яценюк наголосив: «Я хотів би, аби Захід був набагато більш об’єднаним, набагато сильнішим. Набагато чіткішим – не лише у відповідних заявах, а й у потужних діях».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: