NewsOne подав два позови на Бурбака за те, що депутат обізвав канал «кремлівським»

 NewsOne подав два позови на Бурбака за те, що депутат обізвав канал «кремлівським»
Максим Бурбак заявив, що саме через розпалювання ворожнечі й поширення тез кремлівської пропаганди Нацрада нещодавно наклала на NewsOne штраф

В одному позові співвідповідачем є партія «Народний фронт», а в іншому - телеканал позивається ще й до Блоку Петра Порошенка, - Бурбак

Телеканал NewsOne подав проти Максима Бурбака та «Народного фронту» два позови, де оскаржує те, що його назвали «кремлівським телеканалом». Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, йдеться на партійному сайті.

Як зазначає Бурбак, в одному позові співвідповідачем є партія «Народний фронт», а в іншому, окрім Бурбака та «Народного фронту», телеканал позивається ще й до Блоку Петра Порошенка, голови фракції БПП Артура Герасимова, а також до редактора-засновниці «Української правди» Олени Притули.

«Пропагандистський телеканал NewsOne, що формально належить поплічнику Медведчука Козаку, оскаржує в суді те, що його назвали «кремлівським пропагандистським телеканалом». Іншими словами, телеканал «сім’ї» Медведчука вимагає заперечити правду. Логічно. Кремлівські пропагандисти щодня заперечують факти, формують в головах глядачів паралельну вигадану реальність - чітко за методичками держави-агресора», - зазначив керівник фракції.

Бурбак також підкреслив, що саме через розпалювання ворожнечі й поширення тез кремлівської пропаганди Нацрада з питань телерадіомовлення нещодавно наклала на NewsOne штраф.

«Ми доведемо в суді свою правоту. Те, що NewsOne поширює заготовки Кремля, є такою ж правдою, як і те, що Крим і Донбас окуповані Росією. Медведчук є представником Путіна, а сам Путін вчиняє міжнародні кримінальні злочини. Ми не злякаємося ні NewsOne, ні Медведчука, ні Путіна», - наголосив керівник фракції «Народний фронт».

Бурбак вважає, що в Україні забарилися з відповідальними державницькими рішеннями щодо, так званих, «ЗМІ» і «журналістів», які насправді працюють на ворога і на поразку України. «Необхідно прискорити ухвалення законопроектів про прозорість і відповідальність медіа. Верховна Рада ще 4 жовтня 2018 року ухвалила постанову №9157 про запровадження санкцій проти кремлівських пропагандистських «телепомийок». Тут рішення за президентом і РНБО», - наголосив керівник фракції «Народний фронт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: