Активісти «Нацкорпусу» зірвали проведення зібрання «молодих лєнінців» у Києві

Активісти «Нацкорпусу» зірвали проведення зібрання «молодих лєнінців» у Києві

В суботу 23 грудня активісти партії «Національний корпус» запобігли проведенню зібрання «молодих лєнінців» в центрі Києва. Про це сказано в повідомленні політичної сили.

«Заборонений законом, але не ліквідований через слабкість української влади повністю так званий «Лєнінський комуністіческій союз молодьожи» за допомогою своїх кураторів з Росії активно готує плацдарм для відновлення червоної зарази в Україні», - сказано в повідомленні.

Після прибуття активістів «Нацкорпусу», учасники запланованого зібрання забарикадувались в приміщенні та викликали поліцію. За повідомленням партії, представники правоохоронних органів зайняли сторону антиукраїнських сил та стали на захист «молодих комуністів». Проти активістів «Нацкорпусу» було застосовано сльозогінний газ. Незважаючи на це, націоналістам все ж вдалося зірвати цей захід.

«На ресурсі забороненої КПУ прямо під час акції з’явилася інформація про те, що візит націоналістів відбувся саме до цієї організації. Тим самим вони майже підписали явку з повинною - зізналися в незаконному функціонуванні досі забороненої антиукраїнської партії», - відзначили в партії.

«Нацкорпус» сподівається, інформація щодо «молодих лєнінців» приверне увагу СБУ та правоохоронних органів. У свою чергу «Національний корпус» і надалі всіма силами буде відслідковувати та знешкоджувати будь-які натяки на спробу реваншу антиукраїнських сил, пообіцяли у політсилі.

Нагадаємо, у листопаді представники партій «Національний корпус», ВО «Свобода» та «Правий сектор» зірвали 25 листопада у Луцьку показ фільму про льотчиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: