Активісти влаштували автопробіг до резиденції Порошенка (відео)

Активісти влаштували автопробіг до резиденції Порошенка (відео)

Під резиденцією Порошенка вже зібрались силовики

Після закінчення мітингу на Майдані Незалежності в Києві з відставку президента активісти вирішили влаштувати автопробіг до резиденції Петра Порошенка у Козині. Про це інформує «Рух нових сил».

За даними організації, поліція заблокувала рух колони на Європейській площі і не дає протестувальникам проїхати. Там також повідомили, що біля Європейської площі затримали одного активіста Юрія Тебенка.

«Його (Тебенка) везуть до Шевченківського відділення поліції на Герцена 9! Його звинувачують у тому, що він один з організаторів розбору конструкцій на Майдані», - сказано у повідомленні «Руху нових сил».

Як видно з трансляції «Радіо Свобода», під резиденцією Порошенка вже зібрались силовики. Вони оточили кордоном вхід до двору будівлі.

Після проведення мітингу, на якому мітингарі висловлювались проти діяльності президента Порошенка, учасники акції розійшлися. Це сталося близько 17 години. 

Порошенка вдома не було, він перебуває у турне по країнах Близького Сходу.

Нагадаємо, у Києві на Майдані Незалежності у неділю, 18 березня, відбувся мітинг прихильників «Руху нових сил». Вони виступали за відставку з посади президента Петра Порошенка.

Раніше сьогодні у Києві відбувся антипрезидентський марш. Його також проводили прихильники «Руху нових сил».

На Майдані Незалежності, де пройшов антипрезидентський мітинг «Руху нових сил», активісти розібрали металеві конструкції.

Напередодні стало відомо, що проїжджу частину вулиці Хрещатик на Майдані Незалежності в Києві та саму площу біля Монумента Незалежності перегородили металевими конструкціями з гаслами щодо української приналежності Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: