«Буде лише гірше». Яніна Соколова відреагувала на хейт через соцрекламу свого фонду

«Буде лише гірше». Яніна Соколова відреагувала на хейт через соцрекламу свого фонду
Соколова вибачилася за образливу соцрекламу і пообіцяла замінити написи на бордах та сітілайтах
фото з відкритих джерел

«Не помиляється той, хто нічого не робить»

Відома телеведуча та журналістка Яніна Соколова відреагувала на хейт через написи на столичних сітілайтах. У себе в Facebook вона визнала свою помилку та попросила вибачення у всіх, кого образила рекламна кампанія її фонду.

«Не помиляється той, хто нічого не робить. Ми помилилися. За неприйнятну в наш час  концепцію рекламної кампанії несу відповідальність персонально я. Я її затвердила після пропозицій рекламної агенції McCann Kyiv. Тому прошу персональне вибачення у всіх, в кого наша ідея викликала зворотню від бажаного реакцію», – йдеться у публікації журналістки.

Соколова розповіла, що минулого тижня її фонд Yanina Sokolova’s Fund запустив зовнішню соціальну рекламу, мета якої – спонукати людей звертатися за психологічною допомогою. На бордах та сітілайтах, які розробляла компанія McCann, написані фрази, з якими найчастіше звертаються українці на лінію психологічної допомоги «Варто жити».

«Розрахунок нас і наших партнерів, за участі психологів агенції, був на те, що людина, яка прочитає на борді свої ж думки синхронізує їх з собою і побачить що: вихід є, як написано нижче на борді набере наших психологів 5522 і отримає допомогу.

Втім, ми помилилися. В людей, які нині перебувають у кризових станах це викликало обурення. Немов ми спонукаємо людей зацементувати свої думки», – пише журналістка.

Яніна Соколова наголосила, що борди та сітілайти будуть зняті та замінені іншими. Вона також додала, що інші борди буде створено на основі ідей і пропозицій самих українців, яких вона закликала залишати пропозиції в коментарях під її дописом.

Як повідомлялося, у Києві з’явилися сітілайти з написами «Життя не має сенсу», «З депресії не вийти», «Буде лише гірше». Текст написаний великими літерами і займає майже 50% рекламної площі, нижче маленьким шрифтом написано наступне: «Мучать такі думки? Дзвони...» – і номер телефону: 5522. 

До слова, міністерство внутрішніх справ Росії оголосило в розшук відому українську телеведучу Яніну Соколову. Раніше її внесли до реєстру «терористів та екстремістів» Росфінмоніторингу.

Читайте також: Яніна Соколова поскаржилася на загрози з боку СБУ після публікації таємних документів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: