ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у президенти

ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у президенти
18 січня ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти народного депутата Ольгу Богомолець та лідера політичної партії «5.10» Геннадія Балашова 

Комісія зареєструвала кандидатами у президенти Олександра Шевченка та екс-голову Державної фіскальної служби Романа Насірова

Центральна виборча комісія зареєструвала ще двох кандидатів на посаду президента України. За відповідне рішення проголосували члени ЦВК на черговому засіданні у понеділок, 21 січня.

Зокрема, комісія вирішила зареєструвати кандидатами у президенти Олександра Шевченка та екс-голову Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Нагадаємо, 18 січня ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у президенти, які візьмуть участь у виборах-2019. Так, комісія зареєструвала кандидатами в президенти народного депутата Ольгу Богомолець (самовисування) та лідера політичної партії «5.10» Геннадія Балашова (суб'єкт висування - політична партія «5.10»).

Як повідомлялося раніше, Радикальна партія 21 січня на з'їзді висунула свого лідера Олега Ляшка кандидатом у президенти на виборах-2019.

Також зазначалося, що 21 січня Володимира Зеленського висунула його партія кандидатом у президенти.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: