Дружина Сущенка збирається відвідати його у російській в'язниці

Дружина Сущенка збирається відвідати його у російській в'язниці
Журналісти з різних міст України писали новорічні та різдвяні листівки до трьох політв'язнів-колег — Станіслава Асєєва, Романа Сущенка та Миколи Семена

Анжеліка Сущенко зазначила, що політв'язень ізольований від будь-якої інформації, тому йому буде приємно отримати листівки і від колег

Дружина українського політв'язня, журналіста Романа Сущенка збирається відвідати його в російській в'язниці наприкінці січня та передати йому вітальні листівки від українських журналістів.

Анжеліка Сущенко зазначила, що політв'язень ізольований від будь-якої інформації, тому йому буде приємно отримати листівки.

«Я збираюся їхати наприкінці січня на побачення до Романа — і, звичайно, заберу всі ці листівки. Я думаю, що їх пропустять, і він зможе прочитати всі ті слова, які йому адресували люди, які з ним не знайомі, але які турбуються про його долю, і які написали свої щирі побажання», — сказала Анжеліка.

Додамо, що журналісти з різних міст України писали новорічні та різдвяні листівки до трьох політв'язнів-колег — Станіслава Асєєва, Романа Сущенка та Миколи Семена. Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко.

Загалом написали майже 200 листів.

«Привітання для Романа Сущенка, кореспондента «Укрінформу», якого ув'язнено в Росії, передали особисто його дружині — пані Анжеліці. Для Миколи Семени, якого засуджено за журналістську діяльність в Криму, листівки повезуть кримчани з Києва. А для Станіслава Асєєва, що півтора року вже перебуває в повній ізоляції в окупованому Донецьку, доведеться вітання оприлюднювати через соцмережі та ЗМІ», — написав голова НСЖУ.

Секретар спілки Віталій Голубєв зазначив, що листи писали не лише журналісти, а й школярі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: