Епіфаній закликав вірян на великодні свята залишатися вдома

Епіфаній закликав вірян на великодні свята залишатися вдома

«На жаль, через карантинні обмеження ми не можемо зібратися на спільне освячення вербової лози. Але ми, священнослужителі Православної Церкви України, будемо в молитві поруч» – Митрополит Київський та всієї України Епіфаній

Епіфаній закликав вірян на Вербну неділю дотримуватися правил карантину та залишатися вдома

Митрополит Київський та всієї України Епіфаній закликав вірян на великодні свята залишатися вдома

Про це Епіфаній написав у Facebook.

«Ось завершується свята Чотиридесятниця і розпочинається Страсна седмиця – час особливих молитовних спогадів про несправедливе осудження, страждання і Хресну смерть Спасителя. Закликаю усіх вас постаратися стишити в собі всі пристрасті та прикрасити душі стриманістю, мудрістю та милосердям», – написав Епіфаній.

Також він закликав вірян на Вербну неділю дотримуватися правил карантину та залишатися вдома.

«Завтра відзначатимемо світле свято – Вхід Господній у Єрусалим. На жаль, через карантинні обмеження ми не можемо зібратися на спільне освячення вербової лози. Але ми, священнослужителі Православної церкви України, будемо в молитві поруч. Бажаю кожному зустріти свято Входу Господнього в Єрусалим як входження Сина Божого у ваші серця, в душі, в ціле життя», – зазначив Епіфаній.

Нагадаємо, у Львові під час Великодніх свят усі храми міста будуть закриті, а парки й сквери додатково патрулюватиме Нацгвардія.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: