Холодницький: Дружби між нами з Луценком ніколи не було

Холодницький: Дружби між нами з Луценком ніколи не було
Назар Холодницький говорить, що робить все можливе аби не залежати від генпрокуратури

Керівник САП називає свої стосунки з генпрокурором нормальними робочими

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому» розповів, що дружби між ним і генеральним прокурором Юрієм Луценком ніколи не було.

«Нормальні робочі стосунки. Можливо через різні покоління», - зауважує антикорупційний прокурор.

Але, на думку Холодницького, між Генпрокурором і керівником САП так і має бути.

«Просто інколи буває таке, що коли треба показати досягнення, то я заступник Генпрокурора, а коли невдачі – то лише керівник САП», - розповів керівник САП.

Водночас, Холодницький наголосив, що протягом трьох років робив все можливе, «щоб убезпечити САП від впливу як ГПУ, так і НАБУ».

«А нас весь час пробують «прописати» під різні адреси впливу. Але реагувати на порожні балачки я не хочу. По-друге, досі ця ухвала суду (розслідувати справу проти Луценка-ред.)до НАБУ чи САП не надходила. Коли ухвала надійде до нас чи до Бюро, дані про кримінальне правопорушення будуть внесені до ЄРДР», - зазначає антикорупційний прокурор.

Холодницький зауважує, що НАБУ розслідуватиме справу під процесуальним керівництвом САП, як того вимагає КПК.

«Наразі НАБУ під процесуальним керівництвом Антикорупційної прокуратури розслідує близько 40 проваджень щодо працівників прокуратури різного рівня, зокрема й ГПУ, а низка справ уже є з підозрюваними чи в судах», - поінформував керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: