Гордон на Майдані поскандалив із людьми у військовій формі

Гордон на Майдані поскандалив із людьми у військовій формі
Гордон нагрубіянив військовому
фото: скріншот із відео

Журналіст послав чоловіка у формі на три літери

Журналіст Дмитро Гордон на Майдані поскандалив із людьми у військовій формі через виставку «українських пропагандистів».

Раніше на Хрещатику розмістили інсталяцію-пародію на російську акцію «Безсмертний полк». Тут розташували фігури відомих спікерів, котрі відзначилися неоднозначними висловлюваннями та підтримкою Росії. Зокрема, основними членами «ходи» на Хрещатику є ексрадник Офісу президент та блогер Олексій Арестович, журналіст Дмитро Гордон з портретом російського співака та пропагандиста Йосипа Кобзона, який помер у 2018 році, пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва з обличчям диктатора РФ Володимира Путіна та українська зрадниця Вікторія Кохановська з портретом представника Московської церкви в Україні.

Гордон свою фігуру з Хрещатика забрав. Чоловіка ж у військовій формі, який робив йому зауваження, назвав «ФСБшною х...нею», послав на три літери та ще порадив «зробити собі зуби».

Раніше відомий тележурналіст та блогер Дмитро Гордон пояснив, чому ніхто з його дітей не воює на фронті. За словами зіркового батька, всі його троє синів – Ростислав, Дмитро і Лев – живуть за кордоном.

Раніше «Главком» писав, що Гордон ошелешив сумою, яку витрачає на родину за кордоном та на себе в Києві.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: