«Крик душі»: родичі українських полонених на Донбасі звернулися до Зеленського (відео)

«Крик душі»: родичі українських полонених на Донбасі звернулися до Зеленського (відео)

Тетяна Матюшенко, дружина полоненого, звертається до президента Володимира Зеленського

Фото: скрін з відео

«В списки на обмін потрапляють люди, які не мають відношення до конфлікту на Донбасі», – йдеться у зверненні

Родичі  українських полонених, яких утримують російські бойовики на Донбасі,  записали звернення до президента України Володимира Зеленського та зажадали зустрічі для обговорення принципів формування обмінних списків.

Звернення опубліковано на сторінці у Фейсбуці Тетяни Матюшенко, чоловік якої з 2015 року утримується російськими бойовиками.

«Це відео записуємо як крик душі. Всі ми родичі полонених, які, незважаючи на обіцянки влади, досі не не потрапили  в черговий обмін і протягом довгих років перебувають в полоні. Ми раді, що проводиться черговий обмін, але нам набридло дивитися, як в списки на обмін потрапляють люди, які не мають відношення до конфлікту на Донбасі. І після чергового обміну заливатися сльозами. Пане президенте, ви знаєте, що в нелюдських умовах перебувають сотні відданих Україні людей. Може вам варто звернути увагу саме на таких людей», – йдеться у зверненні.

 Нагадаємо, 16 квітня вранці  на Донбасі розпочався черговий етап обміну утримуваними особами – Україна повертає 19 своїх громадян з тимчасово окупованих територій, звільнені українці направляться на обов’язкову обсервацію через ситуацію з поширенням коронавірусу.

Сьогодні, 16 квітня, опубліковано відео обміну утримуваними особами між бойовиками самопроголошеної «ДНР» і Україною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: