«Меня можно считать исцелившимся». Єпископ РПЦ вийшов з київської лікарні і записав звернення

«Меня можно считать исцелившимся». Єпископ РПЦ вийшов з київської лікарні і записав звернення

«Милістю Божою я в Іонинському монастирі, виписаний з Олександрівської лікарні з негативним тестом на коронавірус», – єпископ

Намісника Іонинського монастиря виписали з Олександрівської лікарні

Намісник Свято-Троїцького Іонинського монастиря в Києві єпископ Іона (Черепанов), про зараження коронавірусом якого стало відомо 9 квітня, виписаний з Олександрівської лікарні.

Про це він сам повідомив в невеликому відеопосланні, опублікованому у Facebook.

«Милістю Божою я в Іонинському монастирі, виписаний з Олександрівської лікарні з негативним тестом на коронавірус. У вівторок буду робити другий, який підтверджує тест на коронавірус. Якщо все буде добре, мене після вівторка можна вважати зцілілим», – сказав єпископ.

У своєму зверненні він не згадав про медиків, але у окремому пості подякував всьому колективу 2-го інфекційного відділення Олександрівської лікарні.

«Я не бачив їхніх облич, але я бачив їхні очі. Турботливі, серйозні, доброзичливі і підбадьорюючі. Бачив і розумів: все буде добре», – написав Іона.

Він додав, що ні у кого з медиків не бачив за два тижні лікування ні тіні недбалості або байдужості. Всіх лікарів він назвав героями.

Нагадаємо, Покровський Голосiївський чоловiчий монастир закрився на карантин, оскільки за минулу добу там виявлено 12 інфікованих на коронавірус.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: