Не важливо, на честь кого названа вулиця? Скандальне новорічне звернення Зеленського схвалили дві третини глядачів

Не важливо, на честь кого названа вулиця? Скандальне новорічне звернення Зеленського схвалили дві третини глядачів
Привітання Володимира Зеленського негативно оцінили 13% опитаних українців

Новорічне привітання президента Володимира Зеленського подивились 76% опитаних українців, - соціологи

Скандальне новорічне привітання президента Володимира Зеленського подивились 76% опитаних українців. Серед них дві третини оцінили його позитивно, 22% – нейтрально, 13% – негативно. Такі результати дослідження суспільних настроїв оприлюднила соціологічна група «Рейтинг».

Опитуваня проводилося з 22 по 26 січня 2020 року.

Аудиторія дослідження: населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

Нагадаємо, новорічне звернення президента Зеленського користувачі соціальних мереж назвали «промовою поразки» через питання мови та перейменування вулиць.

Зокрема, Зеленський під час новорічного привітання декілька разів переходив на російську мову та заявив, що мова спілкування українців не важлива.

Також, за словами президента, «ми усі уявляємо країну однаково: де немає війни. Де неважливо, як названа вулиця, бо вона освітлена та заасфальтована. Де немає різниці біля якого пам’ятника ти чекаєш дівчину, в яку закоханий».

До слова, президент України Володимир Зеленський у новорічному привітанні також закликав українців у 2020 році перетворити єдність на національну ідею.

Читайте також матеріали:

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: