Співачка Приходько розказала, як її хотіли заманити до Москви виступом у гей-клубі

Співачка Приходько розказала, як її хотіли заманити до Москви виступом у гей-клубі
Співачка Анастасія Приходько
Фото: Станіслав Груздєв, "Главком"

Країна-агресор досі запрошує виступати до себе співачку з проукраїнською позицією

Співачка Анастасія Приходько, яка наразі активно виступає проти концертів зірок українського шоу-бізнесу в Росії, все ще отримує від Росії запрошення виступити у Москві та Санкт-Петербурзі. Про це Приходько розповіла в інтерв’ю «Главкому».

Як зазначає співачка, півроку тому їй подзвонили і запропонували виступити у Санкт-Петербурзі у нічному клубі. Місяць тому хотіли, аби вона приїхала до гей-клубу в Москву і заспівала там.

«Мабуть, вони люди без голови», — коментує ситуацію Приходько.

Раніше повідомлялося, що після анексії Криму і початку війни на Донбасі Анастасія Приходько категорично відмовилася від виступів у Росії. Співачка гостро критикує українських артистів, які їздять на заробітки до країни-агресора. Так само вона засуджує російських артистів–«кримнашистів», які порушували закони України і висловлювалися на підтримку загарбницької політики Путіна. Зараз, як ідеться на веб-сторінці співачки, вона записує патріотичні пісні і виступає з концертами у зоні АТО. 

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Анастасія Приходько: Люди, які аплодували Ані Лорак, забули, що у нас війна і гинуть хлопці


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: