Турчинов очолив виборчий штаб «Європейської Солідарності» на місцевих виборах

Турчинов очолив виборчий штаб «Європейської Солідарності» на місцевих виборах
Олександр Турчинов вважає, що зараз потрібне єднання всіх патріотичних сил

Україні потрібне мирне перезавантаження влади - екссекретар РНБО

Колишній секретар РНБО Олександр Турчинов очолив виборчий штаб «Європейської солідарності» на місцевих виборах. Про це Турчинов повідомив у своєму зверненні.

За словами колишнього секретаря РНБО, «сьогодні необхідне єднання і консолідація всіх відповідальних патріотичних сил, всіх, хто здатен професійно діяти в екстремальних умовах багатовекторної кризи».

«Україні потрібне мирне перезавантаження влади. Нашій державі потрібні відповідальні професіонали,  здатні зупинити руйнацію економіки, захистити країну та примусити всіх рахуватися з національними інтересами сильної і незалежної України. Мене не цікавить депутатський мандат чи державні посади, але щоб допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців, я прийняв пропозицію очолити штаб, який створює провідна українська опозиційна політична сила «Європейська Солідарність», - написав у зверненні Турчинов. 

Також народний депутат з фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що «вже можна публічно говорити те, чому ми радіємо останні тижні - К Пастор повертається».

Геращенко також звернулася до всіх демократичних, проукраїнських і проєвропейських сил. «Європейська Солідарність» оновлюється, за рік в жорсткій опозиції ми позбавилися баласту і пристосуванців, ми не дамо жодного шансу і тим хитромудрим, що «згадали» про партію напередодні місцевих виборів. Ми відкриті для всіх ідеологічних, ідейних, справжніх, патріотичних, розумних, проєвропейських, опозиційних. Закликаємо до об’єднання всі проукраїнські політичні партії і сили навколо великої і важливо мети: збереження України, захист її від дилетантів і зрадників», - написала депутатка.

Як повідомлялося, Турчинов дав оцінку політиці примирення з Путіним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: