В Умані через коронавірус перекопали самовільні в’їзди у місто (фото)

В Умані через коронавірус перекопали самовільні в’їзди у місто (фото)
Контрольно пропускні пункти будуть працювати до закінчення карантину, - мер Умані

На сьогодні у місті Covid-19 діагностували у 21 особи, - мер

Міський голова Умані Олександр Цебрій повідомив, що для обмеження поширення коронавірусу самовільні в’їзди у місто перекопані. Про це мер поінформував під час перевірки постів на в’їзді, пише місцеве видання «Прочерк».

Цебрій також поінформував, що відкрито додатковий пост в районі вул. Михайлівська і контрольно пропускні пункти будуть працювати до закінчення карантину.

«Нарікання з боку громадських активістів вважаю не конструктивними! – написав мер Умані. – Значення КПП – це контроль, недопущення курсування рейсових автобусів та транзитного транспорту через місто, проведення роз’яснювальної роботи серед водіїв».

Міський голова також повідомив про «акт вандалізму» на КПП – факт самовільного демонтажу бетонних блоків. «У правоохоронні органи на зловмисників написано заяву. Їх було зафіксовано на вебкамерах, що встановлено на всіх КПП», - зазначив мер Умані.

«Дякую Сергію Кисляку за оперативно виконану роботу щодо додаткового встановлення 13 камер відеонагляду в рамках програми «Безпечне місто», 6 із яких з функцією автоматичного розпізнавання державних номерних знаків автомобілів, що значно підсилює безпеку в місті», – написав Цебрій.

Міський голова також повідомив, що взяв участь у презентації створення на базі Уманської міської лікарні сучасного діагностично-лабораторного центру для проведення ПЛР-тестів для діагностування COVID-19.

screenshot_10screenshot_10

До відома, в Умані станом ранок 28 квітня кількість госпіталізованих до інфекційного відділення Уманської міської лікарні – 4. Усі вони хворі на Covid-19. Кількість хворих із діагнозом COVID-19 на амбулаторному лікуванні – 7. Всього за час пандемії діагностовано Covid-19 у 21 особи. Кількість контактних осіб під наглядом сімейних лікарів – 79.

В Україні станом на 9 ранку 28 квітня лабораторно підтверджено 9410 випадків Covid-19. З Них померли 239 пацієнтів, 992 - одужали. За добу зафіксовано 401 новий випадок, це на дев'ять випадків більше ніж учора. Із тих, що захворіли за останню добу, дітей - 25 (вчора 28), медиків - 94 (вчора 73). Загалом в Україні коронавірусом захворіли 1843 медиків. Протягом минулої доби від коронавірусу одужали 128 пацієнтів, померли - 19 (вчора летальних випаадків було 11). 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: