Зеленський доручив Залужному посилити ППО Харківщини

Зеленський доручив Залужному посилити ППО Харківщини
фото: пресслужба президента

Керівництво країни збирається ретельніше захищати Харківську область від ворожих ракет

Президент України Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному розглянути можливість посилення протиповітряної оборони (ППО) Харкова та області. Про це йдеться у відповіді президента на електронну петицію № 22/145254-еп.

За словами Зеленського, з початку агресії Російської Федерації проти України військово-політичне керівництво країни і сили оборони вжили низку заходів, спрямованих на посилення системи протиповітряної оборони і забезпечення відбиття ударів противника з повітря.

«Ураховуючи, що протиповітряна оборона міста Харкова та Харківської області здійснюється в загальній системі протиповітряної оборони України, я доручив головнокомандувачу Збройними силами України Залужному, на якого покладено відповідальність за її організацію та керівництво, розглянути підняте електронної петиції питання і про результати розгляду інформувати її автора», – зауважив Зеленський.

Нагадаємо, триває сто шістдесят четверта доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Харківському напрямку ворог активних наступальних дій не проводив. Задіяв ствольну та реактивну артилерію для обстрілів районів Прудянки, Дуванки, Золочева та ще 27 населених пунктів. Завдав авіаційних ударів біля Верхнього Салтова, Леб’яжого та Гусарівки.

Читайте також: Зеленський заснував нову державну нагороду: хто її отримає 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: