Авіакомпанія SkyUp відтепер возитиме вантажі

Авіакомпанія SkyUp відтепер возитиме вантажі
Станом на сьогодні компанія переобладнала сім літаків для пеервезення вантажів, ще два літаки будуть переобладнані найближчим часом

У компанії поінформували, що вже отримали усі необхідні ліцензії і дозволи на перевезення вантажів

Авіакомпанія SkyUp починає розвивати вантажні перевезення. Про це повідомляє пресслужба компанії.

 У компанії поінформували, що вже отримали усі необхідні ліцензії і дозволи, а також провели реконфігурацію семи літаків із пасажирського флоту.

«Перші вантажні рейси компанія вже виконала у березні та квітні цього року (близько 50 рейсів), транспортуючи переважно вантажі медичного призначення. Вантажні перевезення авіакомпанія планує здійснювати і після відкриття пасажирського авіасполучення після закінченні карантину», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виконання вантажних перевезень, як частини діяльності, планувалось SkyUp ще до початку поширення коронавірусу.

«Станом на сьогодні реконфігуровані 7 повітряних суден компанії - чотири Boeing 737-800 і три Boeing 737-900. Ще 2 літаки будуть переобладнані найближчим часом», - розповіли у пресслужбі.

На сьогодні омпанія не має обмежень щодо країн виконання вантажних рейсів. Зараз основна частина польотів здійснюється за вантажем до Китаю, а звідти - у країни Європи.

У «SkyUp Airlines» вже повідомляли, що не планують скорочувати працівників та у період карантину зосереджується на виконанні польотів, зокрема евакуаційних, вантажних та спеціальних рейсів.

Читайте також:

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: