Нові можливості контакт-центру «Чернівцігаз Збуту» дозволили опрацювати в 5,5 разів більше звернень клієнтів

Нові можливості контакт-центру «Чернівцігаз Збуту» дозволили опрацювати в 5,5 разів більше звернень клієнтів

Найчастіше споживачі області звіряють дані особового рахунку та консультуються щодо рахунків за спожитий газ

Від початку року оператори Контакт-центру ТОВ «Чернівцігаз Збуту» опрацювали 393,8 тис. звернень клієнтів. Найчастіше споживачі області звіряють дані особового рахунку та консультуються щодо рахунків за спожитий газ. 

Контакт-центр «Чернівцігаз Збуту» підвищує ефективність обслуговування клієнтів, тому в січні-червні цього року стало можливим дати відповіді та обробити в 5,5 раз більше звернень споживачів газу, ніж торік. 

Консультації фахівців Контакт-центру можна отримати безпосередньо в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua. Таким чином, оператори контакт-центру проконсультували майже 125 тис. споживачів блакитного палива Чернівецької області. Другими по популярності серед клієнтів «Чернівцігаз Збуту» стали звернення з питаннями щодо звірки особового рахунку та консультації по квитанціях – це зробили майже 60 тис. буковинців. Окрім того, в Особистому кабінеті є опція зворотного дзвінка «Callback», якою успішно скористалися 39 тис. клієнтів компанії. 

«Задля зручності та економії часу наших клієнтів ми постійно працюємо над розширенням способів дистанційного спілкування з нашою компанією. Відтак, окрім контакт-центру, Особистого кабінету на сайті 104.ua та мобільного додатку 104Mobile для Android, цьогоріч було розроблено ще чат-бот 7104ua у месенджері Viber та мобільний додаток 104 Mobile Light для користувачів iPhone. Сплатити за газ не виходячи з дому – зручно та просто. З початку року понад 23 тис. наших клієнтів вже розрахувались за газ саме через онлайн-сервіси», - розповідає директор ТОВ «Чернівцігаз Збут» Володимир Ляшенко. 

Отримати консультацію в контакт-центрі ТОВ «Чернівцігаз Збут» споживачі можуть щодня від 8:00 до 20:00 за номерами телефонів (0372) 93 18 04. Оператори працюють без обідньої перерви. 

Для того, аби самостійно контролювати стан особового рахунку, розмір нарахованої субсидії, наявність боргу або переплати, передати показання лічильника  - зареєструйте свій Особистий кабінет на сайті 104.ua. Детальну інструкцію як зареєструватися в Особистому кабінеті, читайте на сайті 104.ua у розділі «Як зареєструватися».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: