Олена Зеркаль очолила захист «Нафтогазу» у міжнародних судах

Олена Зеркаль очолила захист «Нафтогазу» у міжнародних судах
Олена Зеркаль працювала заступником голови МЗС з питань європейської інтеграції і представляла позицію Києва в справі «Україна проти Росії» в Міжнародному суді ООН та в Арбітражному трибуналі з морського права

У компанії повідомили, що Зеркаль отримала нові повноваження у зв’язку з трансформацією організаційної структури «Нафтогазу»

Радник голови правління НАК «Нафтогаз України» Олена Зеркаль очолила організацію роботи та супровід міжнародних арбітражів та іноземних судових і виконавчих проваджень компанії у справах проти «Газпрому» та Російської Федерації. Про це йдеться на сайті «Нафтогазу».

Зазначається, що відповідні повноваження пані Зеркаль отримала у зв’язку з трансформацією організаційної структури «Нафтогазу».

«Напрям, за який я відповідаю в «Нафтогазі», є вкрай важливим і для компанії, і для України, оскільки йдеться про довгострокові цілі інтеграції нашої держави у світовий ринок задля кращих бізнес-умов і задля захисту енергетичної безпеки. Тому робота над розпочатими процесами та арбітражами не лише не зупиниться, але й посилиться», — запевнила радник голови правління «Нафтогазу» Олена Зеркаль.

У «Нафтогазі» нагадали, що у Міністерстві закордонних справ Зеркаль відповідала за європейську інтеграцію, представляла Україну в міжнародних судах у справах проти Росії та брала участь в тристоронніх переговорах про «зимові пакети» поставок російського газу до України в 2014–2016 роках.

«У «Нафтогазі» до сфери її діяльності входитимуть міжнародні відносини, а також підтримка позиції компанії у міжнародних судових і арбітражних процесах, зокрема, щодо захоплених Росією активів групи «Нафтогаз» в АР Крим. Олена Зеркаль має 25-річний досвід роботи юристом у приватному та державному секторі», – ідеться в повідомленні.

Олена Зеркаль працювала заступником голови МЗС з питань європейської інтеграції із серпня 2014 року. Вона представляла позицію Києва в справі «Україна проти Росії» в Міжнародному суді ООН та в Арбітражному трибуналі з морського права.

Раніше стало відомо, що Юрія Вітренка вирішили звільнити з посади виконавчого директора НАКу.

Вітренко, в свою чергу, звинуватив главу правління компанії Андрія Коболєва в підписанні, так званого, «кабального» контракту на транзит газу в 2009 році.

У НАК «Нафтогаз Україна» звільнення виконавчого директора Юрія Вітренка пояснили оптимізацією внутрішньої організаційної структури компанії, а також перерозподілом обов'язків між підрозділами

 Читайте також

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: