«Реструктуризація – це не дефолт, ДТЕК Енерго працює в штатному режимі», – гендиректор

«Реструктуризація – це не дефолт, ДТЕК Енерго працює в штатному режимі», – гендиректор
Компанія не планує скорочень і звільнень, а зарплата співробітникам продовжує виплачуватися відповідно до чинного законодавства

Підприємство продовжує в штатному режимі здійснювати діяльність з видобутку вугілля і виробництва електроенергії, забезпечуючи споживачів України електропостачанням

Компанія «ДТЕК Енерго» впевнена в досягненні компромісу з власниками облігацій і банками щодо реструктуризації боргу в умовах кризи, пов’язаної з епідемією коронавірусу, заявив генеральний директор «ДТЕК Енерго» Дмитро Сахарук.

«Реструктуризація – це не дефолт, це вимушена зміна порядку і термінів виплат кредиторам», – сказав він, відповідаючи на запит агентства «Інтерфакс-Україна».

Сахарук підкреслив, що «ДТЕК Енерго» продовжує в штатному режимі здійснювати діяльність з видобутку вугілля і виробництва електроенергії, забезпечуючи споживачів України електропостачанням. Компанія не планує скорочень і звільнень, а зарплата співробітникам продовжує виплачуватися відповідно до чинного законодавства, зазначив гендиректор.

Як повідомлялося, «ДТЕК Енерго» ініціює реструктуризацію виплат за облігаціями і банківськими кредитами, називаючи причиною міжнародну економічну кризу, викликану пандемією вірусу Covid-19, наслідком чого стало різке ускладнення ситуації на світових фінансових ринках і глибоке падіння цін сировинних товарів.

Нагадаємо, найбільше вугільне підприємство зупиняється через політику в енергетиці та імпорт струму з РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: