Серед клієнтів «Хмельницькгаз збуту» майже на третину зросла кількість користувачів Особистим кабінетом на сайті 104.ua

Серед клієнтів «Хмельницькгаз збуту» майже на третину зросла кількість користувачів Особистим кабінетом на сайті 104.ua

Особистий кабінет надає можливість цілодобово та дистанційно контролювати стан особового рахунку

Онлайн-сервіс «Особистий кабінет» на сайті 104.ua для споживачів газу Хмельницької області працює уже четвертий рік поспіль. За цей час вже майже 105 тис. або 25% клієнтів долучились до цього дистанційного сервісу та мають цілодобовий доступ до власного особового рахунку та контролюють його.

Мобільний онлайн -сервіс Особистий кабінет – зручний дистанційний сервіс для споживачів газу. Він надає можливість цілодобово та дистанційно контролювати стан особового рахунку та вирішувати усі питання з своєю газовою компанією. Для його використання достатньо доступу до Інтернет-мережі. Відтак, за минулий рік кількість зареєстрованих у Особистому кабінеті зросла на 27% споживачів. Найбільше користувачів Особистого кабінету – у містах Хмельницькому та Кам’янці-Подільському, а також у сільських населених пунктах Старокостянтинівського, Волочиського, Красилівського та Славутського районів.

Зареєструвавщись у Особистому кабінеті, споживачі автоматично отримують можливість вирішувати дистанційно та мобільно усі «газові» питання». Тому відпадає потреба витрачати зайві кошти та добиратися у районний центр, стояти в черзі, аби оплатити за газ або внести показання лічильника. Також не потрібно очікувати рахунку в поштовій скриньці, адже вся інформація по особовому рахунку перебуває у цілодобовому доступі в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

«Вартість газу, на вимогу державних органів, з травня 2019 року змінюється щомісяця Тому контроль ціни та можливість планування використання газу спонукає споживачів тримати на постійному контролі як обсяги його споживання, так і розрахунки за блакитне паливо, - інформує директор ТОВ «Хмельницькгаз збут» Андрій Левицький. – Тож запропонований нами онлайн-сервіс «Особистий кабінет» - оптимальний, сучасний та доступний варіант контролю особистого рахунку. Окрім того, можливість користуватися Особистим кабінетом мають пільговики та отримувачі державної допомоги-субсидій».

Для реєстрації в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua необхідно зайти в поле «Реєстрація», ввести номер свого особового рахунку, останню суму платежу та email. За необхідності менеджери у Центрах обслуговування клієнтів завжди допоможуть пройти реєстрацію та нададуть вичерпні консультації.

Для клієнтів «Хмельницькгаз збуту» успішно функціонують інші дистанційні сервіси, як то: надсилання щомісячних показань лічильника СМС-повідомленням на номер 7104, отримання миттєвого балансу через СМС-інформування, цілодобовий зв’язок з Контакт-центром, мобільний додаток для смартфонів 104 Mobile, Вайбер-бот, електронна скринька [email protected]  тощо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: