Сервіс грошових переказів Western Union блокує транзакції, пов'язані з криптовалютами

Сервіс грошових переказів Western Union блокує транзакції, пов'язані з криптовалютами

У компанії стверджують, що такі банківські операції суперечать її внутрішнім правилам

Міжнародний сервіс грошових переказів Western Union почав кампанію проти банківських операцій, пов'язаних з криптовалютами, — повідомляє cointelegraph.

Рішення компанії заборонити послуги або транзакції, пов'язані з криптовалютами, регулюється внутрішніми правилами.

Один з користувачів Reddit повідомляє, що компанія проінформувала криптовалютну біржу Kraken про те, що вона не обробляє транзакції, пов'язані з цифровими валютами, тому що це суперечить її внутрішнім правилам.

Відзначається, що це рішення WU може негативно вплинути на роботу криптовалютних бірж, а також споживачів, які використовують криптовалюти.

Це також може вплинути на прибутковість компанії, оскільки в довгостроковій перспективі вона втратить багато бізнесів, з огляду на зростаючу популярність криптовалют у всьому світі.

Заборона WU на транзакції, пов'язані з криптовалютами, аналогічна діям різних фінансових організацій по всьому світу, які не дозволяють своїм клієнтам купувати і продавати цифрові валюти. Деякі банки навіть закрили рахунки, пов'язані з криптовалютами.

Хоча це поганий прецедент для ринку віртуальних валют, ніхто з аналітиків не сумнівається в тому, що це ніяк не позначиться на зростаючому, останнім часом, курсі біткоїна.

Нагадаємо, 5 грудня курс біткоїна піднявся вище $12 тисяч.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: