Світовий банк призначив нового відповідального за Україну

Світовий банк призначив нового відповідального за Україну
Аруп Банерджі очолює узгодження та впровадження кредитного портфелю, аналітичних продуктів та визначає майбутні напрямки програм

Аруп Банерджі став новим директором у справах Білорусі, Молдови та України

Світовий банк призначив Арупа Банерджі новим директором у справах Білорусі, Молдови та України. Про це повідомили у пресслужбі банку.

«Світовий банк радий повідомити про призначення пана Арупа Банерджі директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на новій посаді пан Банерджі керуватиме співпрацею Банку з урядами та партнерами у трьох країнах. Він очолює узгодження та впровадження кредитного портфелю, аналітичних продуктів та визначає майбутні напрямки програм. Аруп Банерджі співпрацюватиме з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) та Багатостороннім агентством з гарантування інвестицій (MIGA), щоб зміцнити результати Групи Світового банку в Білорусі, Молдові та Україні.

До призначення на цю посаду пан Банерджі, громадянин Індії, був регіональним директором Світового банку у країнах Європейського Союзу, де здійснював загальне керівництво операційною, стратегічною та інформаційною роботою.

З липня 2016 року і до лютого 2020-го директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України була пані Сату Кахконен. У лютому 2020-го року її призначено директором Світового банку у справах Індонезії та Східного Тимору.

Раніше Світовий банк призначив нового віце-президента у справах Європи.

Як повідомлялосяСвітовий банк виділив Україні $350 млн позики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: