В Україні припиняється видобуток вугілля: ДТЕК вимушено зупиняє всі шахти

В Україні припиняється видобуток вугілля: ДТЕК вимушено зупиняє всі шахти
Підприємства переводяться в режим підтримки життєдіяльності, а співробітники виводяться в простій з оплатою згідно з колективним договором

З 20 квітня припиняють роботу шахти і допоміжні підприємства об'єднання ДТЕК, - Тимченко

ДТЕК «Енерго» призупиняє підприємства ДТЕК «Павлоградвугілля» і три збагачувальні фабрики в зв'язку з погіршенням ситуації в енергетиці України. Про це заявив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко під час пресбрифінгу.

Гендиректор ДТЕК повідомив, що з 20 квітня припиняють роботу шахти і допоміжні підприємства об'єднання ДТЕК «Павлоградвугілля», збагачувальні фабрики «Павлоградська», «Добропільська», «Курахівська», а також «Першотравенський ремонтно-механічний завод» і «Науково-виробничий центр». Таке рішення компанія прийняла у зв'язку з триваючим системною кризою в енергетичній галузі.

За словами Тимченка, підприємства переводяться в режим підтримки життєдіяльності, а співробітники виводяться в простій з оплатою згідно з колективним договором.

Всього на 10 шахтах і допоміжних підприємствах ДТЕК «Павлоградвугілля», збагачувальних фабриках «Павлоградська», «Добропільська», «Курахівська», «Першотравенський РМЗ» і «НВЦ ДТЕК» працює близько 22 800 чоловік.

Нагадаємо, раніше, ДТЕК «Енерго» вже був змушений призупинити 5 шахт ДТЕК «Добропільвугілля», шахту «Білозерська» і ЦЗФ «Жовтнева» в зв'язку з незатребуваність вітчизняною електроенергії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: