Білорус заради машини вбив таксиста Uber на Київщині

Білорус заради машини вбив таксиста Uber на Київщині

Громадянин Республіки Білорусь підозрюється у вбивстві водія таксі Uber на Київщині. Про це заявив перший заступник Голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

За його даними, 20 березня цього року 73-річна місцева жителька біля автодороги в Яготинському районі виявила обгорілий труп чоловічої статті.

21 березня до поліції звернулась жінка, яка повідомила, що зник її чоловік, 1982 року народження, який працював водієм у службі таксі Uber на власному авто Аudi A5.

23 березня, був встановлений та затриманий підозрюваний у скоєнні вбивства – чоловік, 1990 року народження, громадянин Республіки Білорусь, який знаходився в розшуку в своєї країні за шахрайство, а останнім часом проживав в Києві.

«Питання: за що вбив? Відповідь: потрібні були гроші, вбив з метою заволодіння автомобілем для подальшої продажи на запчастини. Вбивав жорстоко, а потім вивіз та підпалив, щоб й слідів людини не залишилося», - йдеться у дописі Аброськіна на Facebook.

Підозрюваний заради авто 2012 року вбив молоду людину, залишив його мати без сина, жінку без чоловіка, сам відправиться за грати на тривалий термін, а його дитина народиться вже без батька, відзначив посадовець.

Нагадаємо, у неділю, 24 березня, в Голосіївському районі Києва стався смертельний інцидент. Попередньо, чоловік посварився з дружиною через його пристрасті до ігрових автоматів і під час конфлікту штрикнув кохану ножем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: