Біля ТРЦ «Космополіт» Renault збив п’яну дівчину

Біля ТРЦ «Космополіт» Renault збив п’яну дівчину
ДТП сталася недалеко від торгово-розважального центру «Космополіт» 
Фото: Інформатор

Дівчина-порушниця вискочила на дорогу перед машиною

У четвер, 25 жовтня, у Києві на вулиці Вадима Гетьмана, біля ТРЦ «Космополіт», сталася ДТП за участю автомобіля Renault Logan і дівчини-пішохода. Дівчина була у стані алкогольного сп’яніння і переходила дорогу у недозволеному місці.

Аварія трапилася близько 00:05. Про це повідомляє Інформатор.

За словами водія Renault, він рухався по вулиці Вадима Гетьмана в бік станції метро «Шулявська». Недалеко від торгово-розважального центру «Космополіт» перед його машиною вискочила дівчина. Чоловік різко загальмував і йому майже вдалося об'їхати пішохода-порушника, проте дівчина чомусь різко повернула в бік автомобіля і сталося зіткнення.

Бригада «швидкої», яка прибула на місце ДТП, оглянула потерпілу і відпустила. У дівчини виявили кілька ударів від зіткнення з автомобілем.

У Renault Logan від удару розбите лобове скло і пом'ятий капот.

Правоохоронці допитували потерпілу в поліцейському автомобілі. Вона просила копів відпустити її скоріше додому, оскільки, за її словами, вдома її чекала мама.

На місці працював один екіпаж патрульної поліції і машина «швидкої» допомоги. Деталі аварії встановить слідство.

Як повідомлялося, на вулиці Солом'янській протягом трьох годин на одній ділянці відбулися дві автомобільні аварії. А п'яний ралійний гонщик влаштували розбірки з поліцією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: