Через квартирних аферистів жителька Київщини залишилися на вулиці

Через квартирних аферистів жителька Київщини залишилися на вулиці

Правоохоронці затримали аферистів, які невдовзі постануть перед судом

У Білій Церкві 35-річна жінка разом зі своїм 28-річним знайомим спланувала і реалізувала план по заволодінню чужою квартирою. Поліцейським знадобилось майже два роки, щоб «розплутати» цілий клубок махінацій: проведені десятки почеркознавчих експертиз, опитані сотні громадян, затребувані та вилучені велика кількість документів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Досудовим слідством встановлено, що спочатку зловмисники відшукали «жертву» - нею стала жителька Білої Церкви, яка проживала у неприватизованій квартирі і зловживала алкогольними напоями. Під час чергового розпивання оковитої у власниці житла було викрадено паспорт.

Потім, реалізовуючи свій план, лиходії вклеїли фото і в різних інстанціях для переоформлення житла вони надавали підроблений документ.

Спочатку зловмисники отримали технічний паспорт на квартиру, потім оформили право власності на житло і, як кінцевий результат злочинної афери, жінку виписали з її власної квартири.

Лиходіям оголошена підозра у таких злочинах, як порушення недоторканості житла, шахрайство, викрадення та використання підроблених документів.

Сьогодні кримінальний дует надає правдиві покази у поліції і невдовзі він постане перед судом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: