Епідемія в Києві. Кличко відзвітував про ситуацію станом на 14 травня (відео)

Епідемія в Києві. Кличко відзвітував про ситуацію станом на 14 травня (відео)
Мер Києва Віталій Кличко щоденно дає онлайн-брифінги

Як Київ протистоїть поширенню коронавірусу

Київський міський голова Віталій Кличко дав онлайн-пресконференцію щодо поточної ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції (Covid-19).

Зокрема, мер поінформував:

  • про кількість інфікованих киян;
  • про роботу громадського транспорту столиці;
  • про транспортний колапс у Києві та ін.

Нагадаємо, станом на ранок 14 травня, у Києві підтверджено 2012 випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 52 особи.  З початку епідемії у Києві одужали 189 осіб (20 за добу).

Як відомо, з 12 травня у Києві запроваджено перший етап послаблення обмежувальних заходів. Мер Віталій Кличко показав ролик, в якому продемонстрував, що Київ відкриває 12 травня.

Але наземний громадський транспорт працює на першому етапі послаблень в нинішньому - обмеженому режимі. А метро поки що не відновить роботу.

Як повідомляв глава уряду Денис Шмигаль, метрополітен у містах України почне відкриватися на третьому етапі послаблення карантинних заходів, відкриття метрополітену передбачається в два етапи.

Після послаблення карантину на столичних дорогах спостерігаються величезні затори.

У зв’язку з роботою громадського транспорту в обмеженому режимі люди годинами простоюють в чергах, щоб дістатися до роботи.

13 травня мер Києва Віталій Кличко звернувся до уряду із проханням відновити з 25 травня роботу столичного метрополітену у звичайному режимі.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій вважає, що не можна відкривати метро 25 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: