Голова села під Києвом побудувала маєток вартістю 27 млн грн (відео)

Голова села під Києвом побудувала маєток вартістю 27 млн грн (відео)
У володінні Людмили Спичак знаходиться земельна ділянка площею 2 га

У декларації голова сільради села Зазим'я вказала зарплату 19 тис. грн на місяць

Голова сільради села Зазим'я Броварського району Людмила Спичак, отримуючи зарплату в 19 тис. гривень на місяць, побудувала собі особняк вартістю 27 млн гривень. Про це заявили активісти організації «Стоп корупції» за результатами свого розслідування.

У володінні Спичак знаходиться земельна ділянка площею 2 га, на території якої розміщені три житлові будинки, тенісний корт і басейн.

«Є незавершене будівництво, тобто не закінчені внутрішні оздоблювальні роботи. Вартість цієї ділянки в районі 900-950 тис. доларів, це вже з урахуванням того, що близькість до Києва, на березі річки і вже майже готові під'їзні шляхи», - розповів експерт ринку нерухомості Володимир Романов, оцінюючи маєток Спичак.

При цьому, за словами журналістів, у своїй декларації за 2017 рік сільський голова вказала, що її зарплата становить в середньому 19 тис. гривень.

До представників «Стоп корупції», які прибули до будинку Людмили Спичак, ніхто не вийшов. Тому активісти залишили біля будинку лист з нагадуванням про те, що «незаконне збагачення передбачає кримінальну відповідальність».

Раніше повідомлялося, що у селі Зазим'я земельні ділянки йдуть під воду, нерідко трапляються і обвали берегів. Місцеві жителі вважають, що причиною цього є незаконний видобуток піску компанією ТОВ «Еко Зем Буд».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: