«Їдьте на Миколаївщину». У Кличка дали пораду тим киянам, хто хоче отримати землю

«Їдьте на Миколаївщину». У Кличка дали пораду тим киянам, хто хоче отримати землю
Заступник голови Київської міської держадмінстрації Олексій Резніков

Заступник голови Київської міської держадміністрації розповів, де в Україні можна отримати земельну ділянку

Кожен українець має право отримати земельну ділянку до 10 соток, але мова точно йде не про Київ. Про це «Главкому» розповів заступник голови Київської міської держадміністрації Олексій Резніков. Чиновник повідомив, що населення сприймає це право як належне і претендує на зазначені 10 соток. Також Резніков наголосив, що в Києві вільних ділянок немає і такі варто шукати хіба що у віддалених регіонах України.

«А де написано, що землю вам мають давати в тому місті, де живете? Їдьте у село, на Миколаївщину, там багато незаселених земель, тому що немає прісної води», - пояснив заступник голови КМДА.

Також Олексій Резніков додав, з цього приводу навіть стався скандал, коли родинам загиблих воїнів АТО, які мають право на першочергове отримання землі, видали ділянки під житлове будівництво. «От у Биківні видали землю під житлове будівництво родинам загиблих, так навколо цього купа скандалів. До будівництва не підводять мережі, люди вже готові продати і зараз ламають голови над іншими способами компенсації: грошима чи квартирами», - уточнює Резніков.

Читайте більше в інтерв'ю «Главкома»: «Олексій Резніков: У Києві народ не бідний, але їздить у транспорті за ціною найнижчою у світі»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: