Киян запрошують на майстер-класи до великодніх свят (адреси)

Киян запрошують на майстер-класи до великодніх свят (адреси)

Акція триватиме у рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»

До великодніх свят Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Департаментом культури КМДА у рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії» проведуть традиційну широкомасштабну акцію для дітей та молоді, які опинились у складних життєвих обставинах.

Майстер-класи, що триватимуть у рамках проекту, проходитимуть у всіх районах столиці для дітей та молоді з інвалідністю, з проблемами ВІЛ/СНІДу тощо.

Що, де і коли відбуватиметься

  • 16 березня о 16:00 на базі Київського міського лівобережного центру для дітей та молоді відбудеться майстер-клас із розпису пряників у вигляді пасхального яйця.
  • 20 березня о 14:00 у Центрі соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді Святошинського району (вул. Л. Курбаса, 11-Г) триватиме майстер-клас із великодніх виробів із паперу.
  • 20 березня о 16:00 у Центрі соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді Оболонського району (вул. Йорданська, 7-Г) заплановано провести майстер-клас із писанкарства.
  • 22 березня о 15:00 на базі клубу «Гроно» (вул. Вишгородська, 44-В) для вихованців із Оболонського району проведуть майстер-клас із писанкарства.

Проведення заходів соціокультурної реабілітації – одна із частин комплексної системної роботи мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді столиці для соціально-психологічної реабілітації сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: