Кличко просить міжнародні донорські організації про допомогу

Кличко просить міжнародні донорські організації про допомогу
Мер Києва Віталій Кличко провів щоденний онлайн-брифінг

Кличко просить допомогти українським містам у боротьбі з пандемією

Голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко звернувся до міжнародних донорських організацій із проханням допомогти українським містам у боротьбі з пандемією коронавірусу. Про це Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Сьогодні міські, селищні та сільські громади залишилися, фактично, один на один у протистоянні пандемії. Голови громад говорять, що лікарні мають дефіцит обладнання, ліків, засобів захисту», - зазначив Кличко.

Асоціація міст України зібрала і систематизувала потреби місцевого самоврядування у найнеобхідніших медичних засобах.

«Я, як голова Асоціації, звернувся до донорських організацій із проханням допомогти українським містам, містечкам та селам у боротьбі з пандемією. Сподіваємося на дружню і партнерську підтримку в боротьбі з цим світовим викликом», - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, станом на 9:00 7 квітня в Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки.

7 квітня Кличко повідомив про 279 підтверджених випадків захворювання на Covid-19 у Києві. 

Згідно з даними Центру громадського здоров’я України, станом на ранок 7 квітня, у Києві 253 лабораторно підтверджених випадки Covid-19, з них чотири летальних.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: