Кличко розказав, на скільки зможе збільшити кількість місць для госпіталізації хворих на коронавірус

Кличко розказав, на скільки зможе збільшити кількість місць для госпіталізації хворих на коронавірус
Мер Києва Віталій Кличко закликає киян дотримуватися обмежувальних заходів

Мер Києва: у Києві 500 ліжок для госпіталізації хворих на корона вірус, у разі потреби ми можемо збільшити потужності до 7 тис. місць

Столична влада готова до будь-яких сценаріїв розвитку подій і розглядає різні можливості для збільшення кількості місць для госпіталізації хворих на коронавірус, якщо виникне така потреба. Про це, в ефірі телеканалу Україна-24, заявив мер Києва Віталій Кличко. 
Скріншот з відеозаписуСкріншот з відеозапису
Кличко зазначив, що поки ситуацію в місті вдається втримати. Але, якщо мешканці столиці і України в цілому будуть нехтувати дотриманням обмежувальних заходів, ситуація може різко погіршитися.

«У місті на сьогодні є майже 500 ліжок для госпіталізації хворих на коронавірус. В разі потреби ми можемо збільшити потужності до 7 тисяч місць. Ми навіть розглядаємо можливість облаштувати великі приміщення під госпіталь. Ми вивчаємо досвід і Австрії. У Відні, наприклад, розгорнули тимчасовий шпиталь у торговельному центрі, - зазначив Кличко. - Ми виходимо з різних сценаріїв. І робимо все,  аби не допустити стрімкого розповсюдження вірусу. Дехто зараз думає, що його хвороба не зачепить. Багато хто говорить, що пандемія - це, нібито, велика афера. Навіть президент США Трамп ще кілька тижнів тому не вірив в такий розвиток подій. А зараз подивіться, що коїться, наприклад, у Нью-Йорку», - підкреслив Віталій Кличко.

Раніше Кличко жорстко звернувся до киян і закликав мешканців столиці дотримуватись обмежень, запроваджених містом та урядом, щоб упередити поширення коронавірусу.

Нагадаємо, за даними Центру громадського здоров'я України, станом на 10:00 1 квітня, у Києві підтверджено 134 випадки COVID-19. За добу кількість хворих на коронавірус у столиці збільшилася на 27 осіб.

Кличко повідомив про 132 хворих на коронавірус, станом на 1 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: