Кличко заспокоїв киян: проблем з теплопостачанням не буде

Кличко заспокоїв киян: проблем з теплопостачанням не буде

Мер заявив, що у столиці достатні запаси мазуту

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що проблем із теплопостачанням у столиці не буде. Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів.

Київський міський голова зазначив, що столична влада належно підготувалася до опалювального сезону, і були враховані всі ризики. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Кличко підкреслив, що тепло в повному обсязі отримують всі соціальні об’єкти. Навчальний процес в Києві не припинено. Працюють дитсадки, школи та вищі навчальні заклади.

«Проблеми з теплопостачанням у столиці сьогодні немає. В нас достатні запаси мазуту. Зараз ми його використовуємо в пропорції з газом 70/30, – зазначив Кличко. – Поки що ми не отримували рішень від НАК «Нафтогаз» про стовідсотковий перехід на газ. Але я хочу запевнити киян, що в нас достатньо запасів мазуту. Його вистачить, як мінімум, на 2 тижні. І, якщо не буде великих морозів, цього буде достатньо, щоб подавати тепло в повному обсязі до всіх об’єктів і житлових будинків міста».

Нагадаємо, 1 березня «Укртрансгаз» заявив про низький тиск у магістральних газопроводах на вході в українську ГТС.

2 березня компанія «Нафтогаз Україна» звернулася з проханням до українців прикрутити тиск у котлах через дії російського «Газпрому».

Також 2 березня стало відомо, в Україні закрили школи і вузи через витівки «Газпрому».

Крім того, київські ТЕЦ прикрутили газ через дії «Газпрому».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: