Комунальники обіцяють цілодобово класти асфальт на вулицях Києва

Комунальники обіцяють цілодобово класти асфальт на вулицях Києва

Про благоустрій столиці

Поки погодні умови дозволятимуть проводити активні ремонтні роботи, «Київавтодор» працюватиме в режимі 24/7. Про це інформують в КК «Київавтодор», повідомляє «Главком».

«На вихідних влаштоване нове асфальтобетонне покриття на з’їзді з б-ру Вацлава Гавела на проспект Комарова у напрямку Кільцевої дороги та на підході до шляхопроводу зі сторони проспекта Відрадного. Роботи проведені у рамках капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела», - йдеться у повідомленні.

У рамках капітального ремонту б-ру Дружби Народів нове дорожнє покриття влаштоване на вулиці Курганівській, а також на вул. Вифлеємській – на ділянці від вулиці Вифлеємської до вулиці Тампере.

На вулиці Володимирській та Льва Толстого продовжували ремонтувати тротуари та влаштовувати на них покриття з ФЕМів.

Окрім того, упродовж суботи та неділі дорожники влаштовували дощову каналізацію на вул. Алма-Атинській та ремонтували 3 шляхопроводи і підземний пішохідний перехід. Роботи тривали у рамках капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиці Гната Юри і Покотила.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: