Ліквідація наслідків стихії у Києві: прибрано повалені дерева, відкачано понад 3 тис. кубів води

Ліквідація наслідків стихії у Києві: прибрано повалені дерева, відкачано понад 3 тис. кубів води
Фото: Главком

Для ліквідації наслідків негоди від ДСНС залучено 49 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки

Для ліквідації наслідків негоди у столиці 25 липня залучалися підрозділи Головного управління ДСНС у Києві.

Зокрема, столичні рятувальники прибирали повалені дерева та рекламні щити:

  • На вул. Довнар-Запольського на проїжджу частину дороги впали 2 дерева. Звільнили проїжджу частину від повалених дерев рятувальники. 6-ДПРЧ.
  • На пр. Перемоги, 53, повалений білборд. Щит упав на дах припаркованої автівки. Разом з тим, поряд на інший автомобіль упало дерево. Працювали на місці події бійці 18-ДПРЧ.
  • На вул. Гарматна, 2, прибрано 1 дерево працівниками КАРС КМДА.
  • На вул. Дегтярівській, 21, прибрано 1 дерево працівниками КАРС КМДА.
  • На вул. Жилянській, 83/53, у дворі житлового будинку на автомобіль впало дерево. На місці працювали рятувальники 4-ДПРЧ.
  • На вул. Янгеля, 2, впало дерево в дворі житлового будинку. На місці працював особовий склад 18-ДПРЧ.
  • Станом на ранок залишилось завершити роботи по ліквідації наслідків поваленого дерева (стовбура) на 5-поверховий житловий будинок по вул. Щербаківського, 32/38. Роботи частково призупинені у зв’язку з відсутністю на даний момент великогабаритного автокрану 40 метрів. На місці працювали рятувальники 9-ДПРЧ та 6-ДПРЧ, а також відділення  КАРС КМДА .

Крім того, рятувальники відкачували воду з доріг та підземних переходів. Всього відкачано 3402 куб. м води:

  • Провели відкачування води із Солом'янського суду, вул. Шутова, задіювались рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ).
  • Проводилися роботи по відкачуванню води із підземного переходу, пр. Перемоги. На місці події працювали рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення.
  • Провели роботи по відкачуванню води із проїжджої частини дороги на перехресті вул. Теліги та вул. Щусєва. На місці подію працював особовий склад 6-ДПРЧ та 26-ДПРЧ, а також КАРС КМДА
  • Провели роботи по відкачуванню води із підземного переходу в районі Шулявського мосту на пр. Перемоги. Працювали бійці 6-ДПРЧ.

Крім того, 25 липня на чолі із заступником голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєвим пройшло виїзне засідання комісії ТЕБ та НС стосовно часткового руйнування дорожнього покриття на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської. Вирішено тимчасово перекрити шляхопровід для руху.

Для ліквідації наслідків негоди від ДСНС загалом залучено 49 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки.

Нагадаємо, через грозу і дощ у Києві 25 липня  виявилися затопленими численні підземні переходи, були повалені дерева, зламані дахи гаражів. 

Через потоп було призупинено рух наземного електротранспорту.

На вулиці Олени Теліги внаслідок сильної зливи частково обвалився насип під конструкцією шляхопроводу через вулицю Кирилівську.

Повідомялося, що в КМДА вирішується питання щодо подальшої долі моста.

Також аеропорт «Київ» перетворився на «річковий вокзал».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: