Міністри і депутати виходять на толоку: у суботу в Києві висадять Алею Миру

Міністри і депутати виходять на толоку: у суботу в Києві висадять Алею Миру

Алею Миру буде висаджено у Київському міському саду

У суботу, 21 квітня, в День довкілля стартує весняна Всеукраїнська безстрокова екологічна акція «Посади дерево миру». У рамках акції у Київському міському саду, який є однією з найстаріших пам’яток садово-паркового мистецтва столиці,  буде висаджено Алею Миру. Про це повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

Мета акції –  привернення уваги українців до екологічних проблем,  формування дбайливого ставлення до  навколишнього природного середовища, роз’яснення важливості збереження природної спадщини, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, прагнення берегти природу рідної землі та  країну.

Висадка Алеї Миру  - це унікальна можливість для кожного українця долучитися до озеленення  в різних куточках нашої країни та  порятунку природи.

Акція проходитиме по всій Україні.

У висадці Алеї візьмуть участь: міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, інші члени уряду України, представники різних релігійних конфесій, народні депутати України, кияни.

Початок - 11.00

Місце проведення: м. Київ, Київський міський сад (вхід зі сторони  вулиці Грушевського/ верхня частина або стадіону «Динамо» / нижня частина парку). 

Екологічна акція «Посади дерево миру» стартувала в Україні 5 листопада 2016 року за ініціативи Української греко-католицької церкви та була підтримана Мінприроди.
Акція розпочалася в Міжнародний день попередження експлуатації навколишнього  середовища під час війни і військових конфліктів з метою привернення уваги суспільства до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на Сході країни та до непоправної шкоди, завданої природним ресурсам України.
У понад більше 100 міст і сіл по всій території України були висаджені фруктові, хвойні та декоративні Алеї Миру. Минулого року до акції приєдналися національні природні парки та заповідники, місцеві органи влади, представники Української православної церкви Київського патріархату та Духовне управління мусульман України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: