Минулого тижня на пожежах у Києві загинуло троє людей

Минулого тижня на пожежах у Києві загинуло троє людей
11 жовтня на території столичного заводу горіло сміття
Фото: ДСНС

За тиждень у Києві сталося 127 пожеж

Впродовж минулого тижня (з 8 по 14 жовтня) пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону здійснено 266 виїздів на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

Зокрема, за даний час вогнеборці ліквідували 127 пожеж, 10 аварій, 12 разів надавали допомогу населенню столиці, 20 разів – іншим службам міста. За даний період на пожежах загинуло 3 людини, травмовано та врятовано двоє людей, на безпечну відстань виведено 15 осіб.

Протягом тижня підрозділами здійснено 2 виїзди на гасіння пожеж в екосистемах міста. Загалом з початку року здійснено 365 виїздів та ліквідовано згорання на площі 56,011 га.  

На водних об’єктах міста за вказаний період загиблих та врятованих немає. З початку 2018 року на водних об'єктах Києва загинуло 62 людини, врятовано 10 осіб.

Також протягом даного періоду підрозділи гарнізону здійснили 3 виїзди на мінування об’єктів міста. Всього за 2018 рік здійснено 146 виїздів по заявкам щодо мінування об’єктів Києва. Усі виїзди виявились хибними.

Нагадаємо, у понеділок, 15 жовтня, в офісній будівлі на вул. Жилянській, 101, у Києві сталася масштабна пожежа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: