Минулого тижня у Києві сталася рекордна кількість пожеж

Минулого тижня у Києві сталася рекордна кількість пожеж
Біля озера Вирлиця невідомі підпалили чагарники
Фото: Олеся Натха, Facebook

Вогнеборці 88 разів виїжджали гасити пожежі в екосистемах міста

Впродовж минулого тижня, з 23-го до 29 березня, пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону здійснено 374 виїзди.

Зокрема, рятувальники ліквідували 220 пожеж, 6 аварій, 28 разів надавали допомогу мешканцям міста та іншим службам. На пожежах за даний час врятовано 2 особи. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

За цей період столичні вогнеборці 88 разів виїжджали гасити пожежі в екосистемах міста, площа яких склала 23,59 га.

Протягом тижня на водних об’єктах Києва загиблих та врятованих не було. Всього з початку 2020 року на водних об'єктах міста загинуло 6 осіб, а саме: на р. Дніпро - 3 людей, на озерах - 2 особи, на інших водоймах міста - 1 особа.

Протягом даного періоду підрозділи гарнізону для спільного відпрацювання з МВС, СБУ інформації щодо мінування об’єктів міста не виїжджали. Всього за 2020 рік здійснено таких 44 виїзди (за аналогічний період 2019 року 58 виїздів).

Як повідомлялося, 25 березня столичні пожежно-рятувальні підрозділи 11 разів виїжджали на гасіння пожеж, пов’язаних із горінням трав’яного настилу та очерету. Найскладнішою пожежею стало займання сміття на відкритій місцевості у Дарницькому районі столиці на площі 500 кв. м на вул. Колекторній.

27 березня біля озера Вирлиця в Дарницькому районі Києва невідомі підпалили чагарники.

Як повідомлялося, 30 березня сталася пожежа у триповерховому будинку на вул. Квітки-Основ'яненка, 36 у Голосіївському районі Києва (місцевість Мишоловка)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: