На Київщині поліція виявила підпільний цех з виготовлення антисептиків (фото, відео)

На Київщині поліція виявила підпільний цех з виготовлення антисептиків (фото, відео)
Ділки виготовляли контрафактний дезінфікуючий засіб
Фото: Нацполіція

Поліція встановлює коло зловмисників, причетних до організації підпільного бізнесу

Поліцейські групи реагування Вишгородського району виявили у селі Козаровичі підпільний цех із виготовлення контрафактних антисептиків.

Незаконну діяльність зловмисники організували у закинутому сільському будинку культури. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Оглянувши приміщення колишнього будинку культури, правоохоронці помітили в одній із кімнат лабораторію. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час проведення невідкладного обшуку поліцейські виявили пластикові цистерни з різними рідинами, обладнання для виготовлення дезінфікуючого засобу, різні ємкості та етикетки на розфасовану «готову» продукцію. 

На момент виявлення підпільного цеху там перебувало двоє осіб. Їх доставили до відділу поліції.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1. ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановлять коло зловмисників, причетних до організації підпільного бізнесу, шляхи походження контрафактної сировини та способи збуту «готової» продукції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: