На Київщині у криниці втопилася жінка

На Київщині у криниці втопилася жінка
За допомогою рятувальних мотузок та штурмової драбини тіло потопельниці було піднято на поверхню та передано працівникам поліції
Фото: ДСНС

Правоохоронці не виключають можливості вчинення самогубства жінкою

У понеділок, 12 листопада, у смт Згурівка Київської області рятувальники підняли на поверхню тіло потопельниці з криниці. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Київській області.

«12 листопада о 07:54 до оперативно - диспетчерського служби Згурівського району надійшло повідомлення від чергового Згурівського відділення поліції про те, що в смт Згурівка по вул. О. Кошового на території приватного подвір'я в криниці питної води виявлено тіло місцевої жительки, 1959 р. н.», - йдеться у повідомленні.

Особовим складом чергового караулу 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини 6-го ДПРЗ ГУ ДСНС України Київській області за допомогою рятувальних мотузок та штурмової драбини тіло потопельниці було піднято на поверхню та передано працівникам поліції.

«Під час проведення заходів було встановлено, що з цього приводу не виключається можливість вчинення самогубства», - повідомляють у ДСНС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: