На Русанівську набережну їде ревізія через неякісний ремонт каналу

На Русанівську набережну їде ревізія через неякісний ремонт каналу
Русанівська набережна
Фото: Олесь Маляревич, Facebook

До якості ремонтних робіт на Русанівському каналі є багато питань

У мешканців Русанівки виникло багато запитань щодо якості ремонту Русанівського каналу, яким займається КП «Плесо» (балансоутримувач каналу). Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Київради Олесь Маляревич.

Він збирається у середу, 11 квітня, зустрітися з керівником «Плесо».

«Завтра у другій половині дня у мене буде зустріч з керівником КП Плесо (балансоутримувач каналу) та підрядною організацією яку вони обрали для ремонту Русанівського каналу. У мешканців Русанівки багато питань щодо якості ремонту, у мене також, майже щодня там буваю і бачу. Підрядникі гарантують, що до травневих свят все буде зроблено якісно», - написав Маляревич.

Він зазначив, що у середу відбудеться проміжна технічна зустріч, щоб аргументовано вказати на недоліки та брак.

«Взагалі вважаю, що нам треба створити на Русанівці громадську раду спеціалістів щоб контролювати якість робіт за бюджетні кошти! Бо чим більше робиш, тим більше шансів потрапити на несумлінних виконавців, а відповідальні підрозділи КМДА та РДА дуже часто лише роблять вигляд, що все контролюють», - додав депутат.

Дивіться також фоторепортаж «Главкома» з місця реконструкції транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса з вул. Гната Юри і вул. Володимира Покотила у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: