На залізничному вокзалі у Києві зловили трьох крадійок

На залізничному вокзалі у Києві зловили трьох крадійок
Оперативники затримали 27-річну уродженку Закарпатської області
Фото: Нацполіція

Зловмисниці викрали у пасажира із Херсона навушники вартістю 5000 гривень

На платформі залізничного вокзалу «Київ-Пасажирський» працівники карного розшуку Головного управління Національної поліції у Києві зупинили трьох жінок за підозрою у скоєнні правопорушення. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Начальник оперативно-пошукового відділу Віталій Отрудько розповів: «Правоохоронці помітили, що зловмисниці надто близько пройшли повз молодого чоловіка, який тримав за плечима рюкзак. Спитали, чи все на місці, і він виявив відсутність комплекту навушників вартістю 5000 гривень. Оперативники поспішили за жінками, і згодом у однієї з них вилучили викрадену річ».

Слідчо-оперативна група задокументувала правопорушення. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

27-річну уродженку Закарпатської області затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а її односельчанок на час слідства відпустили.

Як повідомлялося, на вулиці Академіка Стражеска у Солом’янському районі Києва оперативники затримали квартирних крадіїв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: