Неподалік метро «Чернігівська» в одному місці сталися три ДТП (фото, відео)

Неподалік метро «Чернігівська» в одному місці сталися три ДТП (фото, відео)
«Жигулі» не встигли загальмувати і в'їхали в бік фури, що стояла на узбіччі під час оформалення ДТП
Фото: Інформатор

Водій Kia перебував у стані алкогольного сп'яніння і поводився агресивно

У четвер, 22 жовтня, біля ТРЦ «Проспект» на вулиці Хоткевича в Києві сталася ДТП за участю п'яти машин. Спочатку дорогу не поділили фура і Geelly.

Повідомлення про першу аварію надійшло на лінії екстрених служб близько 19:00, пише Інформатор.

Перше зіткнення відбулося в момент, коли Geely виїжджала з узбіччя на проїжджу частину. Фура рухалася по вулиці Хоткевича в сторону торгового центру «Проспект» і в'їхала в бік «китайця», перекривши одну смугу дороги.

На місце події прибув патруль, який оформляв ДТП. У цей момент, приблизно о 22:00, Kia на високій швидкості не встигла перебудуватися на вільну смугу і врізалася в фуру, від чого її протягнуло по дорозі кілька метрів і знесло на узбіччя. У машини дуже пошкоджена вся сторона з пасажирського боку.

Також учасниками аварії стали ВАЗ 2101 і Mitsubishi, які рухалися по другій смузі, паралельно фурі, що стояла. «Жигулі» не встигли загальмувати, коли їх підрізав «кореєць», в'їхали в бік вантажної машини і незначно пошкодили задній бампер японця.

Коли автомобіль Kia опинився на узбіччі, з водійських дверей вийшов чоловік, який підозріло поводився, від нього виходив різкий запах алкоголю. На питання співробітників поліції відповідав агресивно і доводив, що за кермом був не він і водій втік. Пасажир цього транспорту заявив, що взагалі їхав у таксі і не знає того, хто керував машиною, а його п'яний друг їхав на задньому сидінні.

Документи на автомобіль, посвідчення водія та паспорта ні в салоні, ні у двох людей, які перебували всередині Kia в момент аварії, при огляді не виявили. Також дані особи грубили журналістам, правоохоронцям і очевидцям, п'яний чоловік навіть намагався битися. 

Співробітники поліції всадили водія Kia в службову машину і сказали чекати, поки на місце аварії не приїдуть люди з документами на авто. Патрульні стверджують, що чітко бачили, як агресивний водій перебував за кермом і після зіткнення покинув транспорт. Йому запропонували пройти перевірку на Драгер, але він відмовився.

Решта учасників події мирно з'ясовували причини ДТП і спілкувалися з представниками поліції. 

В результаті аварії ніхто не постраждав. 

На місці працювали три патрулі поліції, «швидка» і слідчо-оперативна група. Подробиці з'ясовуються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: