Оголошено підозру киянину, який жорсткого вбив жінку у ліфті

Оголошено підозру киянину, який жорсткого вбив жінку у ліфті
Підозрюваний у вбивстві жінки
Фото: Київ оперативний

Чоловік зізнався у скоєнні злочину

Київською місцевою прокуратурою №1 оголошено підозру 41-річному мешканцю Києва за фактом умисного вбивства жінки, яке сталося 3 липня у Голосіївському районі столиці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Як повідомлялося, понівечене тіло жінки знайшли в ліфті будинку, розташованого на проспекті Академіка Глушкова. Загиблою виявилася мешканка цього будинку, 1952 року народження. Смерть потерпілої настала внаслідок множинних ножових поранень та ударів в область голови, шиї та передпліччя.

У ході проведення оперативних заходів правоохоронцям вдалося швидко встановити ймовірного вбивцю. Ним виявився 41-річний мешканець цього ж будинку. Вчинивши вбивство чоловік втік з місця події, однак був оперативно затриманий поліцейськими на території Святошинського району.

У затриманого, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні цього вбивства, вилучено предмети одягу зі слідами крові, які скеровані на експертизу. На місці події правоохоронці також виявили закривавлений ніж та рукоятку молотка зі слідами крові.

Затриманий чоловік надав визнавальні покази щодо обставин вбивства, але не пояснив мотиви. Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України та готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство у кримінальному провадженні триває.

Як повідомлялося, тіло жінки з численними ножовими пораненнями знайшли 3 липня близько 17:20 в ліфті на 8 поверсі будинку, розташованого на проспекті Академіка Глушкова.

Тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті виявили жителі будинку та відразу зателефонували на 102. Неподалік від місця події правоохоронці виявили ніж та частини молотка.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15-ти років. 

Було встановлено особу підозрюваного, ним виявився мешканець цього ж під'їзду, 1977 року народження. Чоловік має психічні відхилення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: