Оголошено підозру затриманим на хабарі екологічним інспекторам

Оголошено підозру затриманим на хабарі екологічним інспекторам
Підозрювані у хабарництві інспектори затримані

За даними правоохоронців, підозрювані вимагали та отримали неправомірну вигоду в розмірі 2 тис. доларів

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру двом інспекторам Державної екологічної інспекції столичного округу, які отримали неправомірну вигоду в сумі 2 тис. доларів США. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«За процесуального керівництва прокуратура Київської області повідомлено про підозру двом інспекторам з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції столичного округу у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (вимагання й одержання неправомірної вигоди особою, яка займає відповідальне становище, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України», - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, підозрювані вимагали та отримали неправомірну вигоду в розмірі 2 тис. доларів від посадових осіб товариства за проведення «позитивної» перевірки та незастосування до останнього штрафних санкцій.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 26 жовтня, прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками УЗЕ в Київській області та ГУНП в області вказані особи були затримані в порядку ст. 208 КПК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

На даний час досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: