Операція «Мігрант»: у Києві затримано трьох іноземців за пограбування квартири

Операція «Мігрант»: у Києві затримано трьох іноземців за пограбування квартири

Зловмисників викрили на виході із будинку, в якому вони щойно обікрали помешкання

У ході проведення профілактичних заходів із нагляду та контролю за додержанням міграційного законодавства України, працівники управління карного розшуку столичного главку на вулиці Березняківській затримали групу осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні крадіжки. Для документування події на місце викликали слідчо-оперативну групу територіального управління поліції. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, в автівці, на якій пересувалися чоловіки, правоохоронці виявили сумку із викраденими речами та набір відмичок. Вилучене направили на експертизу, а зловмисників доставили до управління поліції для з’ясування обставин.

«Усі троє – громадяни інших держав, 1985, 1988 та 1974 років народження, які нещодавно приїхали до столиці з метою вчинення майнових злочинів. Ми отримали інформацію про їх появу у районі, тож разом із карним розшуком Головного управління поліції ретельно відпрацьовували територію. Зараз правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та готуємо документи до суду для обрання міри запобіжного заходу», - зазначив Кузьмін.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до шести років позбавлення волі.

Фігурантів перевіряють на причетність до інших злочинів на території столиці.

Нагадаємо, 21 березня у Василькові Київської області група реагування патрульної поліції затримала трьох іноземців-нелегалів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: